2 INGREDIENTE SPECIALE
Zeopur este un supliment alimentar revoluţionar, care conţine o combinaţie specială de Zeolit şi extract de Ceai Verde decofeinizat.
Zeopur este un supliment alimentar revoluţionar, care conţine o combinaţie specială de Zeolit şi extract de Ceai Verde decofeinizat.
Clinoptilolit sub formă de pudră micronizată
Zeopur este un supliment alimentar revoluţionar, care conţine o combinaţie specială de Zeolit şi extract de Ceai Verde decofeinizat.
Zeolitul, sau „piatra care fierbe”, este un mineral format din aluminosilicaţ̦i naturali hidrataţ̦i de calciu, sodiu, potasiu, magneziu.
Zeolitul este compus dintr-un grup de minerale, organizat într-o structură în formă de fagure, structură ce-i oferă acestuia capacitatea unică de a atrage metalele grele şi materialele radioactive. Zeolitul
este frecvent menţionat ca o „sită moleculară”, care ajută la eliminarea eficientă a diferitelor toxine, virusuri şi alţi contaminanţi din organism.
Singura formă terapeutică de zeolit natural este clinoptilolitul.
Camellia Sinensis
Călugarul chinez Eisai vorbea încă în anul 1211 despre efectele benefice ale ceaiului verde în cartea sa „Menținerea sănătății prin ceai”: „Ceaiul verde este un ajutor miraculos pentru menținerea sănătății. Ceaiul are o putere extraordinară de prelungire a vieții. Oriunde o persoană consumă ceai verde, va avea parte de o viață lungă.”
Din toate timpurile, Ceaiul verde este „elixirul care creează lăcașul de nestrămutat al nemuririi”.
În ultimii ani, cercetările au evoluat atât de mult, încât acum avem și confirmarea științifică a ceea ce se spunea în vechime.
Devine din ce în ce mai clar pentru oricine că Ceaiul verde are un efect benefic asupra organismului.
Uleiuri esențiale, teină, cafeină, taninuri catechice, flavonoide (cuercetină, quercitrină), aminoacizi, vitamina C, teaflavină, tearubigină, proteine, calciu, fier, fluor, alcaloizi (teobromină, teofilină, dimetilxantină, xantină, adenină) și componenta principală epigallocatechina gallata (EGCG), cea mai importantă componentă a fracțiunii sale polifenolice.
Activitatea benefică a ceaiului se datorează în primul rând compușilor polifenolici.