2 INGREDIENTE SPECIALE

Zeopur este un supliment alimentar revoluţionar, care conţine o combinaţie specială de Zeolit şi extract de Ceai Verde decofeinizat.

01_zeolit

Zeolitul Natural MICRO m50

Clinoptilolit sub formă de pudră micronizată

Zeopur este un supliment alimentar revoluţionar, care conţine o combinaţie specială de Zeolit şi extract de Ceai Verde decofeinizat.

Zeolitul, sau „piatra care fierbe”, este un mineral format din aluminosilicaţ̦i naturali hidrataţ̦i de calciu, sodiu, potasiu, magneziu.

Zeolitul este compus dintr-un grup de minerale, organizat într-o structură în formă de fagure, structură ce-i oferă acestuia capacitatea unică de a atrage metalele grele şi materialele radioactive. Zeolitul

este frecvent menţionat ca o „sită moleculară”, care ajută la eliminarea eficientă a diferitelor toxine, virusuri şi alţi contaminanţi din organism.

Singura formă terapeutică de zeolit natural este clinoptilolitul.

Motive pentru care detoxifierea cu Zeolit este necesară:

 • Dulciurile, pâinea, conservele şi, în general, produsele de panificaţie conţin foarte multe E-uri (conservanţi, amelioratori, îndulcitori, potenţiatori de arome, ş.a.);
 • Majoritatea fructelor şi legumelor pe care le mâncăm zilnic sunt stropite cu pesticide, substanţe care afectează mecanismele implicate în detoxifierea organismului;
 • Carnea pe care o mâncăm provine de la animale hrănite cu hormoni de creştere şi tratate cu antibiotice;
 • Organismul produce chiar el unele toxine – radicali liberi – adevărate deşeuri celulare, care provin din degradarea alimentelor de către corp.

Indicaţii:

 • Adjuvant în detoxifierea organismului, eliminarea metalelor grele, radicalilor liberi, amoniacului, pesticidelor şi radionuclidelor;
 • Pentru sportivi, deoarece reduce acumularea de acid lactic şi permite o reabilitare mai rapidă;
 • Pentru întărirea şi stimularea sistemului imunitar (mai ales la persoanele cu imunodeficienţă);
 • Pentru aprovizionarea organismului cu microelementele indispensabile;
 • Pentru reglarea pH-ului sângelui;
 • În cazurile de iradiere şi chimioterapie;
 • Ca şi cosmetic nutritiv, duce la ameliorarea întregului metabolism şi face pielea mai frumoasă. 

Contraindicaţii:

 • Produsul e contraindicat la persoanele care au avut un transplant de organe mari, deoarece stimulează sistemul imunitar şi ar putea duce la respingerea transplantului.
 • Nu se administrează împreună cu tratamente chimioterapeutice pe bază de Platină, Litiu sau alte metale grele ori radioactive, deoarece Zeolitul din ZEOPUR ajută la eliminarea promptă a acestora din organism, nelăsându-le să îşi exercite acţiunea terapeutică.
 • Ca măsură de siguranţă, se poate administra ZEOPUR cu o pauză de 3 zile după şi înainte de tratamentul cu citostatice.
 • Nu se cunosc efectele asupra copiilor sub 7 ani şi asupra femeilor însărcinate sau care alăptează.
02_ceai verde

Ceaiul-Verde (decofeinizat)

Camellia Sinensis

Beneficiile Ceaiului Verde din ZEOPUR

Călugarul chinez Eisai vorbea încă în anul 1211 despre efectele benefice ale ceaiului verde în cartea sa „Menținerea sănătății prin ceai”: „Ceaiul verde este un ajutor miraculos pentru menținerea sănătății. Ceaiul are o putere extraordinară de prelungire a vieții. Oriunde o persoană consumă ceai verde, va avea parte de o viață lungă.”

Din toate timpurile, Ceaiul verde este „elixirul care creează lăcașul de nestrămutat al nemuririi”.

În ultimii ani, cercetările au evoluat atât de mult, încât acum avem și confirmarea științifică a ceea ce se spunea în vechime.

Devine din ce în ce mai clar pentru oricine că Ceaiul verde are un efect benefic asupra organismului.

Compoziţie:

Uleiuri esențiale, teină, cafeină, taninuri catechice, flavonoide (cuercetină, quercitrină), aminoacizi, vitamina C, teaflavină, tearubigină, proteine, calciu, fier, fluor, alcaloizi (teobromină, teofilină, dimetilxantină, xantină, adenină) și componenta principală epigallocatechina gallata (EGCG), cea mai importantă componentă a fracțiunii sale polifenolice.

Activitatea benefică a ceaiului se datorează în primul rând compușilor polifenolici.

recomandare doza