Bălaj Ioana

Bălaj Ioana,

25 ani, Miercurea Sibiului, freelancer

ia Zeopur de 3 săptămâni

Pentru mine, detoxifierea organismului este echivalentă cu o curățenie lunară. Nu avem cum, în ziua de astăzi, să ne ferim de tot „zgomotul” alimentar sau extern. Am auzit de zeolit de la un prieten american.

Boboc Șerban,

28 ani, București, casier bancar

ia Zeopur de 4 luni

Am fost mereu obsedat de fructele de mare. Recent, am citit despre faptul că astfel de culturi sunt potențiale surse de plumb. Am studiat și am găsit soluția în acest „burete” mineral care poate să absoarbă astfel de metale din organism. Nu aș fi putut renunța la sushi nici în ruptul capului.

Boboc Șerban
Fodor Eliza

Fodor Eliza,

32 ani, Galați, asistentă administrativă

ia Zeopur de 4 săptămâni

Am citit foarte multe lucruri bune despre ceaiuri bune – ca oxidant. Recunosc, îmi este frică de îmbătrânire, dar sunt conștientă totodată că putem preveni sau amâna multe din efectele acestui proces.

Pop Bogdan,

39 ani, Focșani, agricultor

ia Zeopurt  din 15 septembrie

Știu mai multe despre clinoptilolit decât știți voi! De exemplu, la nivel intracelular este unul dintre cele mai bune asimilitoare de toxine creat/ găsit pe Terra. Cam atât pot să spun.

Pop Bogdan
Zăgănescu Silvia

Zăgănescu Silvia,

53 ani, Turda, pensionară tânără

ia Zeopur de 5 săptămâni

Una din prietenele apropiate mi-a recomandat Zeopur. Orice supliment nutritiv care „știe” să facă atât de multe lucruri merită toată atenția mea.